"Nu går alt så meget bedre!" ;)

doctorDet er visst noe som heter det. :P
.
Jeg pleier ikke å snakke så mye om helsen min, men nå som den er på topp kan jeg kanskje si litt om det.
Sist vinter var jeg ganske syk og i generelt dårlig form, og veide mer enn vanlig. Med god hjelp fra en dyktig fastlege kunne jeg leve stort sett som vanlig, men det meste var bare slitsomt!
.
De som fulgte med på den tiden husker kanskje at jeg var til gastroskopisk undersøkelse, og fikk medisiner mot komplikasjonene som oppstod i kjølvannet av lungebetennelsen som jeg ikke gikk til legen med før etter mange uker. Det var nok hovedgrunnen til at situasjonen ble som den ble.
.
Får en rett behandling så blir man frisk, men det tok tid, og det var slitsomt. Jeg ble vel kvitt sykdommen i mai, og fysisk var jeg endelig tilbake i toppform nå i midten av juli. Stikkord: Aktivitet, diett, litt trening.
.
Det er lenge siden jeg følte meg så frisk som nå, normalvekten er tilbake og helseplagene jeg slet med vinter og vår… bokstavelig talt… har vært borte i mange uker.
Moralen må vel være at hvis en blir syk bør en ikke drøye for lenge med å gå til legen slik jeg gjorde, men få sjekket opp i det så raskt som mulig. Hadde jeg gjort det kunne jeg nok unngått flere måneders plager.