Endelig sommer, og…

…jeg har vært veldig slapp med å oppdatere sidene her. Det kommer av at det har vært mye å gjøre de siste par månedene, nesten ikke hatt et ledig minutt. :P

Det skal det bli litt forandring på. Jeg pleier å snuble over interessante ting og tang nesten daglig, og selv om endel av det er litt nerdete så blogger jeg gjerne litt om noe av det. Du ser det er litt forandringer på siden her også, det er for å prøve å få litt mer system på ting og gjøre det litt lettere for de som forviller seg inn her på disse sidene. ;)

Nå som jeg jobber med webutvikling/design så kommer det kanskje noen eksempler på det også etterhvert som jeg finner tid til å legge det ut.

I mellomtiden har det rukket å bli sommer, og den har jo begynt med helt fantastisk vær mange steder. Håper det fortsetter, og at alle som snubler innom og leser dette får en fantastisk sommer, akkurat sånn du vil ha den. :)

Tags: ,