Ferietid :)

Nå nærmer det seg ferien med stormskritt, og godt er det. Denne våren har jeg hatt det så travelt, fartet hit og dit og frem og tilbake, jobbe hele tiden nesten, at jeg husker nesten ikke når det var så travelt sist. Det har ikke manglet på innsatsen ihvertfall. :)
Gleder meg til noen uker med ferie, så får jeg slappet av litt og hente meg litt inn igjen også vettu. Det betyr ikke at alt stopper opp, men jeg får gjort ting jeg har lyst til, ikke bare alt jeg . :P

Her på bloggen har det blitt for lite tid til å ta seg av ting på en skikkelig måte fra dag til dag, men det er veldig hyggelig med de som stikker innom og sier hei og gir litt oppmuntring og sånt da. Håper dere får en strålende sommer alle som en. :)

Zuma Beach - like nord for LA.

Her er et bilde jeg har tatt selv, og for alle som har vært der så vekker det kanskje helt spesielle minner. Med mobiltelefoner og epost og alt mulig er det ikke så lett å slippe helt unna selv om en har ferie. Spesielt ikke om en faktisk jobber i den bransjen. Det er alltid noen som trenger litt hjelp, bare litt, «tar bare 2 minutter for deg som kan det», men ferie er ferie vettu. Da er det godt at det finnes steder som er så langt unna at en rett og slett er incommunicado, kan ikke nås. Det blir nesten som en lapp på døren med god samvittighet: «Gone fishing, back in 4 weeks!» :D

Tags: