Bloggjingle.

Det er kanskje noen som lurer på hvilken jingle eller åpningsmelodi jeg bruker her på bloggen min. Den kommer fra videosekvensen du kan se under her, som er introen til en serie kalt «The Unit».
.
.
.
Dette er en TV-serie om en liten gruppe godt trente militære spesialister som utfører forskjellige jobber på en effektiv måte, og som kanskje har en litt bekymret konemor hjemme som gjør spennende ting på sin kant. Det er en fin balanse mellom spenning og action, sosiale vinklinger, litt humor, samtidig som ting blir tatt hånd om på en vanligvis gjennomtenkt måte.
Blant skuespillerne finner du flere kjente ansikter, blant annet en som spilte terminator i T3 mot Arnold Schwarzenegger, og tok over som FBI-agent i X-Files etter at Fox Moulder skulle «finne seg selv», og teamlederen var den fargede presidenten i spenningsserien 24.
.
Jeg skal absolutt ikke påstå at jeg har noe som helst til felles med rollefigurene, men det er en serie jeg har litt sansen for likevel, i likhet med flere andre serier for den saks skyld, f.eks. CSI, Prison Break, Heroes, Fringe, Flashpoint, SGA, Criminal Minds osv. Sesong 4 er i gang, men serien har visstnok aldri blitt vist i Norge såvidt jeg vet.